Foto: lenkac
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji opražíme na drobno nakrájanú cibuľu a cesnak.
-
2
Pridáme mleté mäso.
-
3
Pridáme všetky koreniny a príchute. Všetko podľa uváženia stravníkov :) ja som pridala viac chilli.
-
4
Pridáme paradajky a varíme, kým sa mäsko nespraví.
-
5
Pridáme bazalku a trošku pretlaku.
-
6
Ak je nutné, tak ja pridávam ešte trošku vody, aby to nebolo moc husté.
- 7
Keď je mäsko hotové, pridáme kukuricu a fazuľku.
- 8
Posledným krokom je záverečné ochutenie, samozrejme podľa potreby.
- 9
Príloha 1: varená ryža s kukuricou, zostala mi kukurica, tak som spravila rizotko s kukurice. Na oleji osmahla cibuľu s kukuricou, pridala ryžu a zaliala vodou.
- 10
Príloha 2: zemiakové placky
- 11
Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 7
Diskusia k receptu