Foto: teniska
alias chestnut-rum muffins alebo gaštanovorumové muffiny :)
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Vymiešame maslo s cukrom a vajcom. Pridáme múku s PDP, mlieko a vanilkový cukor. Pridáme rum - množstvo podľa chuti.
- 2
Asi polku cesta porozdeľujeme na spodok košíčkov. Z rozmrazeného gaštanového pyré ušúľame v rukách guľky a jemne zatlačíme do cesta. Zvyškom cesta pozakrývame guľky a šup do rúry.
- 3
Po dopečení môžme posypať škoricou. Bon apetit!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu