Cheesecake so slaným karamelom
12
porcií
porcií
45 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
| Sušienkový základ: | |
| 200 g |
|
| 100 g |
|
| Plnka: | |
| 1 kg |
|
| 250 g |
|
| 2 ks |
|
| 2 bal. |
|
| 10 PL |
|
| 100 ml |
|
| 1 bal. |
|
| Poleva: | |
| 200 g |
|
| 2 PL |
|
| štipka |
|
Postup
-
1
Pomelieme sušienky a zmiešame ich s roztopeným maslom. Tortovú formu vystelieme papierom na pečenie a natlačíme sušienky na dno tortovej formy.
- 2
Zlatý krém zmiešame s mliekom a dolejeme k ostatným surovinám na plnku. Zmiešame lyžicou a vylejeme na sušienkový základ.
- 3
Upečieme pri 170 °C 45 minút.
- 4
Karamelové kondenzované mlieko, mlieko a štipku soli zohrejeme v mikrovlnnej rúre a rozmiešame do hladka. Na ešte horúci cheesecake natrieme polevu a necháme vychladnúť.
- 5
Ak sa vám sušienkový základ nebude chcieť spojiť, môžete pridať 2 PL mlieka.
Tiež cheesecake:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu