Cheesecake

Cheesecake so slaným karamelom

Autor receptu: potravinarskavyrobaliana

12
porcií
45 minút
na 170 °C

Suroviny

Postup

  1. Pomelieme sušienky a zmiešame ich s roztopeným maslom. Tortovú formu vystelieme papierom na pečenie a natlačíme sušienky na dno tortovej formy.
  2. Zlatý krém zmiešame s mliekom a dolejeme k ostatným surovinám na plnku. Zmiešame lyžicou a vylejeme na sušienkový základ.
  3. Upečieme pri 170 °C 45 minút.
  4. Karamelové kondenzované mlieko, mlieko a štipku soli zohrejeme v mikrovlnnej rúre a rozmiešame do hladka. Na ešte horúci cheesecake natrieme polevu a necháme vychladnúť.
  5. Ak sa vám sušienkový základ nebude chcieť spojiť, môžete pridať 2 PL mlieka.