Cheesecake
Cheesecake so slaným karamelom
Autor receptu: potravinarskavyrobaliana
12 porcií |
45 minút na 170 °C |
Postup
- Pomelieme sušienky a zmiešame ich s roztopeným maslom. Tortovú formu vystelieme papierom na pečenie a natlačíme sušienky na dno tortovej formy.
- Zlatý krém zmiešame s mliekom a dolejeme k ostatným surovinám na plnku. Zmiešame lyžicou a vylejeme na sušienkový základ.
- Upečieme pri 170 °C 45 minút.
- Karamelové kondenzované mlieko, mlieko a štipku soli zohrejeme v mikrovlnnej rúre a rozmiešame do hladka. Na ešte horúci cheesecake natrieme polevu a necháme vychladnúť.
- Ak sa vám sušienkový základ nebude chcieť spojiť, môžete pridať 2 PL mlieka.