Foto: boise
Nuž. Je tu kopec receptov s divným názvom, tak som sa rozhodla svoj preklep, ktorý vznikol dnes počas toho ako som nahadzovala recept a Zobraziť celý popisNuž. Je tu kopec receptov s divným názvom, tak som sa rozhodla svoj preklep, ktorý vznikol dnes počas toho ako som nahadzovala recept a deti sa mi tmolili popod nohy, ponechať. Snáď bude mať admin toľko pochopenia a nechá mi to tak, pretože potom táto moja "průpovídka" bude vypadať prinajmenšom divne... ;) (ale len tak medzi nami - sú to obyčajné tuniakové cestoviny)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu pokrájame na malé kocky a do sklovita opražíme na kúsku olivového oleja.
-
2
Pridáme tuniaka z konzervy, paradajkový pretlak, bylinky. Dobre premiešame a podusíme.
-
3
Po chvíľke pridáme lyžičku cukru (alebo podľa chuti) a dosypeme na kolieska nakrájané čierne olivy. Robila som aj so zelenými, môžte skúsiť aj tak.
-
4
Cestoviny uvaríme a primiešame k omáčke, podávame s postrúhaným syrom. Síce trošku lenivý, nie veľmi inšpiratívny recept, ale pre nenáročnosť a rýchlosť prípravy ocenia hlavne maminy s dvoma malými deťmi ;)
Diskusia k receptu