Tento recept robím rada, lebo je rýchly, jednoduchý a zasýti aj mocného chlapa ;)
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Na oleji si opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku, ked už je do sklovita pridáme kúsok masla (cca čajovú lyžičku), keď sa maslo rozpustí pridáme maďarskú zmes, ktorú podusíme (necháme rozmaraziť ak je práve vybratá z mrazničky). Cca po 5 minútach pridáme šampióny, okoreníme - soľ, čierne korenie, vegetu poprípade tam môžme dať aj zo pár feferóniek ak máte radi štipľavé a nehcáme dusiť asi 15 min. Medzitým si dáme variť cestoviny do osolej vody s troškou oleja. Kto neprežije zeb mäska, odporúčam pridať trochu nastrúhanej alebo na jemno nakrájanie jemnej samály (hydinovej).
- 2
Nakonie do podusenej zeleninky pridáme smotamu 1 - 2 kelímky a črievkový syr. záleží už len na nás aké to chceme mať syrové ;) Ja dávam 2 smotany a 1,5 syra a časť postrúhaného syra nech sa rozpustí v omáčke. Takto pripravenú omáčku zmiešame s cestovinami a možme podávať s nastrúhaným syrom alebo ta dať ešte zapiecť.
- 3
Dobrú chuť ;)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu