Cestoviny so smotanovou cesnakovou omáčkou a syrom

janez - fotkajanez, 19. júla 2013

Milujem cestoviny na všetky spôsoby, ale tieto sú naj a hlavne rýchle. Dúfam, že budú chutiť :)

4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal. (najlepšie kolienka)
1 téglik
2 PL
2 strúčiky
podľa chuti
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Klasicky si uvaríme v slanej vode cestoviny. Je jedno aké, mne najviac chutia kolienka. Dáme ich ocediť. Množstvo cestovín záleží od počtu ľudí, ktorí sú hladní :) Z jedného balíčka cestovín vyjde cca 4 porcie, záleží od apetítu.

  2. 2

    V miske si zmiešame celú kyslú smotanu, 2 PL tatrskej omáčky, pridáme pretlačený cesnak a dochutíme vegetou - podľa chuti. Rovnako ako pri cestovinách, i tu záleží od množstva omáčky, koľko jej chceme.

  3. 3

    Cestoviny dáme na tanier, pridáme omáčku a navrch dáme nastrúhaný syr. Syr je jedno aký, mne najviac chutí udený, dá tomu takú fajnovú chuť :) Dá sa to jesť aj takto studené, ale ak môžem, tak odporúčam to dať prihriať do mikrovlnky a potom to poriadne premiešať. Prajem vám dobrú chuť ;)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia