Cestoviny so smotanovou cesnakovou omáčkou a syrom
Autor receptu: janez
Milujem cestoviny na všetky spôsoby, ale tieto sú naj a hlavne rýchle. Dúfam, že budú
chutiť :)
4 porcie |
15 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Klasicky si uvaríme v slanej vode cestoviny. Je jedno aké, mne najviac chutia kolienka. Dáme ich ocediť. Množstvo cestovín záleží od počtu ľudí, ktorí sú hladní :) Z jedného balíčka cestovín vyjde cca 4 porcie, záleží od apetítu.
- V miske si zmiešame celú kyslú smotanu, 2 PL tatrskej omáčky, pridáme pretlačený cesnak a dochutíme vegetou - podľa chuti. Rovnako ako pri cestovinách, i tu záleží od množstva omáčky, koľko jej chceme.
- Cestoviny dáme na tanier, pridáme omáčku a navrch dáme nastrúhaný syr. Syr je jedno aký, mne najviac chutí udený, dá tomu takú fajnovú chuť :)
Dá sa to jesť aj takto studené, ale ak môžem, tak odporúčam to dať prihriať do mikrovlnky a potom to poriadne premiešať.
Prajem vám dobrú chuť ;)