Foto: zlota1
ozajstná rýchlovka
3-4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestovinu uvaríme podľa návodu.
- 2
Na panvici rozpustíme kúsok masla,alebo dáme olej,pridáme na kolieska nakrájaný pór aj so zelenou časťou,opražíme.Vytlačíme celé bambino a ihneď podlejeme trochou mlieka,dôkladne rozmiešame,pridáme kocku bujónu a dolejeme mliekom podľa toho,koľko chceme omáčky mať.Povaríme asi 5 min,miešame,pridáme créme fraiche,alebo smotanu,dochutíme cesnakom,čerstvou nasekanou petržlenovou vňaťou,nechame zovrieť a zahustíme.
- 3
Podávame s cestovinou,prípadne posypeme ešte strúhaným syrom.Dobrú chuť))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu