Foto: mirkajan
Toto je trochu upravený a podľa našej chuti doplnený recept z knihy Martina Pyca Rauscha a zároveň naša dnešná veľmi rýchlo pripravená večera...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vlašské orechy, kapary a cesnak posekáme na drobno, sušené paradajky v oleji pokrájame na menšie kúsky.
- 2
Do vriacej osolenej vody dáme variť špagety. Kým sa cestoviny uvaria, na panvici rozohrejeme olivový olej (prípadne olej zo sušených paradajok), na ňom chvíľu opekáme posekané orechy ( kým nezačnú voňať), potom k nim pridáme cesnak, sušené paradajky a kapary. Všetko spolu opekáme 1-2 minúty. Potom k tejto zmesi pridáme uvarené špagety s trochou vody, v ktorej sa varili, dôkladne premiešame, pridáme posekanú petržlenovú vňať a odstavíme z ohňa.
- 3
Rozdelíme na taniere a posypeme strúhaným parmezánom podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu