Cestoviny s kuracím mäsom

wivien - bez fotkywivien, 9. januára 2014
3
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 ks
200 g
1 ks
200 g
3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Na oleji a spraženom, na plátky pokrájanom, cesnaku si orestujeme na kocky pokrájané kuracie mäsko. Okoreníme tymianom a bazalkou. Mäsko necháme na malom plameni ešte aspoň 10 minút popražiť.

  2. 2

    Zatiaľ si do druhého hrnca vytlačíme bambíno syr a nastrúhaný tvrdý syr, roztavíme na malom plameni, pridáme bazalku a oregano. Necháme kým trocha nepovrie a neroztaví sa syr úplne. Stíšime plameň a pridáme kyslú smotanu a opäť necháme zovrieť.

  3. 3

    Do syrovej omáčky pridáme mäkké mäsko rozmiešame a túto omáčku môžeme zmiešať s uvarenými cestovinami. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

baobab
@afataga tvoje arogantne chovanie je trapne, uvedom si, ze to je este decko, pred 20 rokmi si taveny syr aj Ty jedla velkou lyzicou
concord
@baobab
len ktovie či už vtedy pri konzumácii s ňaňom pokročila natoľko, že zistila že ešte okrem drevených lyžíc, spoločnej misky a drevákov pred 20-timi rokmi existovali aj hliníkové zo Sandriku Horné či Dolné Hámre. Pani afataga tu veľmi rada dáva do laty mladých adeptov kuchárstva. Holt, roky nezastavíš.
hanak
@concord , že @baobab je vymetená, to je tu podľa jej komentárov očividne. Ale tvoj komentár, čo sa týka @afataga , mi pripadá, ako keby si bol pod vplyvom nejakej návykovej látky. Fakt, komentár hodný puberťáka. Od Silvestra sa už snáď dalo vytriezvieť, nie????




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia