Cestoviny s krémovým údeným lososom

Autor receptu: redakcia

Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé a všestranne využiteľné v kuchyni. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Vojtech Artz.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente. Odložíme si hrnček vody z cestovín. Vodu vlejeme do hrnca, pridáme nakrájaného údeného lososa, creme fraiche, horčicu a nasekanú vňať, cestoviny a zľahka premiešame.
  2. Osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a servírujeme.
  3. Náš tip: Namiesto creme fraiche môžeme použiť aj syr Lučina alebo obyčajnú hustú kyslú smotanu.