Foto: pumaamravec
Ak máte radi hlivu ustricovú a cestoviny tak si tento jednoduchý recept zamilujete.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na dno hrnca si nakvapkáme olivový olej a osmahneme na ňom najemno posekanú cibulku. Pridáme nakrájanú hlivu a trochu orestujeme. Podlejeme vodou a necháme dusiť minimálne 10-15 minút.
- 2
Keď hliva zmäkne pridáme do hrnca k hlive smotanu na šlahanie a trojuholníčkový syr. Povaríme minimálne 10 minút aby sa chuť dostala do smotanovej omáčky. Osolíme podľa chuti.
- 3
Omáčku vylejeme na hotovú cestovinu, posypeme oregánom a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
priznám sa, že som si myslela, že je to sen,
dnes na večeru som robila niečo podobné, okrem dusenej hlivy tam bola aj cukina a trojuholníky Lunexu, fussilli a petrž. vňať a tanier s rovnakým okrajom.