Cestoviny s hlivou v bylinkách

redakcia - fotkaredakcia, 9. marca 2010

Suroviny

400 g
0,5 kg
2 ks
1 zväzok
3 vetvičky
16 lístkov
1 zväzok
1 strúčik
1 PL
50 ml
50 ml
100 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme podľa návodu. Medzitým sparíme rajčiny, olúpeme ich a nakrájame na kocky. Nakrájanú hlivu usmažíme na PL masla, potom pridáme paradajky a nasekaný cesnak.

  2. 2

    Všetko chvíľu povaríme a potom vlejeme víno a vermút. Necháme na ohni, až kým sa nevyparí polovica tekutiny, a potom vmiešame bylinky.

  3. 3

    Cestoviny premiešame so smotanou a lupienkami masla a polejeme bylinkovou omáčkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia