Suroviny
| 400 g |
|
| 0,5 kg |
|
| 2 ks |
|
| 1 zväzok |
|
| 3 vetvičky |
|
| 16 lístkov |
|
| 1 zväzok |
|
| 1 strúčik |
|
| 1 PL |
|
| 50 ml |
|
| 50 ml |
|
| 100 g |
|
| 2 PL |
|
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Medzitým sparíme rajčiny, olúpeme ich a nakrájame na kocky. Nakrájanú hlivu usmažíme na PL masla, potom pridáme paradajky a nasekaný cesnak.
- 2
Všetko chvíľu povaríme a potom vlejeme víno a vermút. Necháme na ohni, až kým sa nevyparí polovica tekutiny, a potom vmiešame bylinky.
- 3
Cestoviny premiešame so smotanou a lupienkami masla a polejeme bylinkovou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu