Suroviny
400 g |
|
0,5 kg |
|
2 ks |
|
1 zväzok |
|
3 vetvičky |
|
16 lístkov |
|
1 zväzok |
|
1 strúčik |
|
1 PL |
|
50 ml |
|
50 ml |
|
100 g |
|
2 PL |
|
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Medzitým sparíme rajčiny, olúpeme ich a nakrájame na kocky. Nakrájanú hlivu usmažíme na PL masla, potom pridáme paradajky a nasekaný cesnak.
- 2
Všetko chvíľu povaríme a potom vlejeme víno a vermút. Necháme na ohni, až kým sa nevyparí polovica tekutiny, a potom vmiešame bylinky.
- 3
Cestoviny premiešame so smotanou a lupienkami masla a polejeme bylinkovou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu