Cestoviny penne s čerstvým špenátom a pórom fotorecept
Foto: michal1977
Asi moje najobľúbenejšie penne...ako zvyčajne rýchla príprava, rýchle jedenie a pomalé umývanie... :)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zabudol som priložiť aj pór...ale inak všetky suroviny...
-
2
Kuracie mäso nakrájané na kúsky opečieme na oleji...a začneme variť aj cestoviny...
-
3
Keď je mäso hotové (10 min), tak pridáme nakrájaný pór...a mierne podusíme spolu s mäsom (5 min)...
-
4
Pridáme umyté špenátové listy a sparíme ich spolu s mäsom a pórom (2 min)...
-
5
Takto nejako :)
-
6
Pridáme smotanu, soľ (môžete trošku zahustiť múkou) a trochu vody z cestovín...a na záver pridáme 2 strúčiky cesnaku (pretlačené)...
-
7
Do zmesi pridáme penne a premiešame. Keby sa Vám zdalo, že je to príliš suché, tak pridajte vodu z cestovín... Dobrú chuť
Diskusia k receptu