Cestoviny penne s čerstvým špenátom a pórom (fotorecept)

Autor receptu: michal1977

Asi moje najobľúbenejšie penne...ako zvyčajne rýchla príprava, rýchle jedenie a pomalé umývanie... :)

4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Zabudol som priložiť aj pór...ale inak všetky suroviny...
  2. Kuracie mäso nakrájané na kúsky opečieme na oleji...a začneme variť aj cestoviny...
  3. Keď je mäso hotové (10 min), tak pridáme nakrájaný pór...a mierne podusíme spolu s mäsom (5 min)...
  4. Pridáme umyté špenátové listy a sparíme ich spolu s mäsom a pórom (2 min)...
  5. Takto nejako :)
  6. Pridáme smotanu, soľ (môžete trošku zahustiť múkou) a trochu vody z cestovín...a na záver pridáme 2 strúčiky cesnaku (pretlačené)...
  7. Do zmesi pridáme penne a premiešame. Keby sa Vám zdalo, že je to príliš suché, tak pridajte vodu z cestovín... Dobrú chuť