Cestoviny penne s čerstvým špenátom a pórom (fotorecept)
Autor receptu: michal1977
Asi moje najobľúbenejšie penne...ako zvyčajne rýchla príprava, rýchle jedenie a pomalé umývanie... :)
4 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Zabudol som priložiť aj pór...ale inak všetky suroviny...
- Kuracie mäso nakrájané na kúsky opečieme na oleji...a začneme variť aj cestoviny...
- Keď je mäso hotové (10 min), tak pridáme nakrájaný pór...a mierne podusíme spolu s mäsom (5 min)...
- Pridáme umyté špenátové listy a sparíme ich spolu s mäsom a pórom (2 min)...
- Takto nejako :)
- Pridáme smotanu, soľ (môžete trošku zahustiť múkou) a trochu vody z cestovín...a na záver pridáme 2 strúčiky cesnaku (pretlačené)...
- Do zmesi pridáme penne a premiešame. Keby sa Vám zdalo, že je to príliš suché, tak pridajte vodu z cestovín... Dobrú chuť