Foto: martina34
Cestoviny trochu inak, vhodné na sacharidový obed.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvaríme si cestoviny, scedíme. Do hrnca si dáme olivový olej a pridáme vopred nakrájanú cibuľu. Kým sa trochu orestuje, pripravíme si mrkvu a zeler, ktoré nastrúhame škrabkou na zemiaky na tenučké plátky. Pridáme ich na cibuľu a chvíľu podusíme. Potom pridáme morskú soľ, kari korenie a nakrájanú červenú papriku, prípadne farebnú papriku, nakrájanú paradajku, môžeme pridať aj šampiňóny.
- 2
Celú zmes premiešame a už len chvíľku prehrejeme a zalejeme sladkou smotanou. Chvíľu to necháme prejsť varom. Hotovú zmes vylejeme do cestovín, premiešame a na koniec pridáme uvarený karfiol rozdelený na malé kúsky a posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu