Cestovinový šalát s artičokami a grilovanou zeleninou

Jakub Reimitz
šéfkuchár reštaurácie Malecón a Tapas Baru v Bratislave, 21. januára 2010 8:39
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Cestovinový šalát s artičokami a grilovanou zeleninouFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Hotové cestoviny necháme vychladnúť a omastíme olejom. Pridáme všetku zeleninu nakrájanú na menšie kúsky.

  2. 2

    Dochutíme soľou, čiernym korením a nasekaným petržlenom. Cestovinový šalát dáme na dochutený listový šalát a posypeme plátkami parmezánu.

  3. 3

    Náš tip: Parmezán strúhame zľahka na jemnom strúhadle len chvíľu pred použitím. Ak ho zbytočne nastrúhame viac, oschne.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist