Foto: marika10
Túto bombu robím veľmi rada, lebo môjmu synčekovi veľmi chutí a má vždy veľkú radosť keď mu niečo takéto dobré uvarím.
6 - 8
porcií
porcií
15 - 20 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
400 g |
|
200 - 250 ml |
|
štipku |
|
2 strúčky |
|
150 g |
|
3 plátky |
|
180 g |
|
3 ks (kocky - 50 g) |
|
1/2 bal. malého |
|
200 g |
|
Postup
-
1
Cestovinu uvaríme podľa návodu. Scedíme.
- 2
Do misy pokrájame na kocky šunku Romana, mozzarellu, plátkový syr, syr kiri.
- 3
Do väčšej misy dáme uvarenú cestovinu, zmiešame so syrovou bombou a šunkou. Dáme do vymastenej formy cestovinovú zmes, navrch postrúhame syr a zalejeme smotanou do ktorej sme pridali soľ a strúčky cesnaku a bambino syr. Dáme zapiecť do rúry na 200 C asi 15 - 20 minút, kým sa syr neroztečie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu