Foto: janger
Podobnych receptov je tu asi uz viac. Ale chcem vam ukazat, ako to pripravujem ja. Rychlo hotove a chutne.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
450 g |
|
270 g pripadne spekacky |
|
250 g nakrájaná nadrobno |
|
400 g podľa chuti |
|
160 g cerstvy s cesnakom a bylinkami |
|
|
|
|
|
1 velka lyzica |
|
Postup
-
1
Cestovinu dame varit obvyklym sposobom.
- 2
Spenat dame do hrnca (na slabom ohni) rozmrazit.
- 3
Na panvici opecieme na kocky pokrajanu slaninku.
- 4
Parky pokrajame. Ja som pouzila holandsku udenu klobasu.
- 5
Ked je spenat rozmrazeny, dame do toho parky, cesnakovo-bylinkovy roztieratelny syr. Ja som pouzila Paturain. Myslim, ze take nieco ako Lucina to nahradi.
- 6
Zmiesame to. Nechame chvilu podusit. Pridame sol, mlete korenie podla chuti .
- 7
Na tanier dame uvarenu cestovinu, ktoru sme poliali troskou olivoveho oleja. Na to dame spenatovu zmes a posypeme to oprazenou slaninkou. Dobru chut!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu