Cestovina so špenátom (fotorecept)

Autor receptu: janger

Podobnych receptov je tu asi uz viac. Ale chcem vam ukazat, ako to pripravujem ja. Rychlo hotove a chutne.

4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Cestovinu dame varit obvyklym sposobom.
  2. Spenat dame do hrnca (na slabom ohni) rozmrazit.
  3. Na panvici opecieme na kocky pokrajanu slaninku.
  4. Parky pokrajame. Ja som pouzila holandsku udenu klobasu.
  5. Ked je spenat rozmrazeny, dame do toho parky, cesnakovo-bylinkovy roztieratelny syr. Ja som pouzila Paturain. Myslim, ze take nieco ako Lucina to nahradi.
  6. Zmiesame to. Nechame chvilu podusit. Pridame sol, mlete korenie podla chuti .
  7. Na tanier dame uvarenu cestovinu, ktoru sme poliali troskou olivoveho oleja. Na to dame spenatovu zmes a posypeme to oprazenou slaninkou. Dobru chut!