Cestovina so špenátom (fotorecept)
Autor receptu: janger
Podobnych receptov je tu asi uz viac. Ale chcem vam ukazat, ako to pripravujem ja. Rychlo hotove a chutne.
4 porcie |
15 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Cestovinu dame varit obvyklym sposobom.
- Spenat dame do hrnca (na slabom ohni) rozmrazit.
- Na panvici opecieme na kocky pokrajanu slaninku.
- Parky pokrajame. Ja som pouzila holandsku udenu klobasu.
- Ked je spenat rozmrazeny, dame do toho parky, cesnakovo-bylinkovy roztieratelny syr. Ja som pouzila Paturain. Myslim, ze take nieco ako Lucina to nahradi.
- Zmiesame to. Nechame chvilu podusit. Pridame sol, mlete korenie podla chuti .
- Na tanier dame uvarenu cestovinu, ktoru sme poliali troskou olivoveho oleja. Na to dame spenatovu zmes a posypeme to oprazenou slaninkou. Dobru chut!