Foto: monty469
Včera som k narodeninám dostala od detí mažiar, ktorý som už dlho chcela :) Ako inak, musela som ho dnes vyskúšať, a môžem Vám Zobraziť celý popisVčera som k narodeninám dostala od detí mažiar, ktorý som už dlho chcela :) Ako inak, musela som ho dnes vyskúšať, a môžem Vám ho iba odporučiť ! Je to skvelá vec, už sa teším na čerstvé bylinky zo záhradky, a na experimentovanie pri vymýšľaní rôznych marinád.
na 220 °C
Suroviny
Mäso: | |
4 ks |
|
12 ks |
|
Marináda: | |
12 strúčikov |
|
1 ks väčší na kôru |
|
4 čerstvé vetvičky |
|
2 ČL |
|
2 ks |
|
1/2 PL |
|
2 ČL |
|
1/2 ČL |
|
podľa chuti 4 ČL |
|
12 guličiek |
|
3 PL |
|
Na podliatie: | |
200 ml |
|
Postup
-
1
Všetky suroviny na marinádu okrem oleja, dáme do mažiara, a dôkladne ich rozdrvíme na kašu. Potom pridáme olej a premiešame.
-
2
Marinádou dôkladne potrieme mäso. Aspoň hodinku (v mojom prípade) necháme marinovať.
-
3
Mäso poukladáme na pekáč, podlejeme vývarom, prikryjeme a pečieme.
-
4
Mäsko po upečení (piekla som ho zakryté 45 minút, odokryté som nechala zapiecť cca 20 minút).
-
5
Ako prílohu som zvolila ryžu, preliala výpekom a naservírovala, dobrú chuť :-)
takze rura musi mat realnych 200°,vlozit az do rozhorucenej,zapnuty dolny ohrev plus gril a poloha pekaca v hornej tretine rury.ruru po 30.minutach vypnut,ale nechat este mäso v nej dôjst dalsich 15 minut,nakolko rura este pracuje a my setrime energiu.
Dakujem ti velmi pekne. Tesim sa , ze si spokojna s receptom. U nas doma mal uspech. Prajem ti pekny den :-)
Urcite vyskusajte, verim, ze vam bude chutit :-)