Cesnaková nátierka

mcmuffin - fotkamcmuffin, 4. decembra 2015

Ahojte, ďakujem, že si idete pripraviť recept podľa mňa. Mám 10 rokov a dúfam, že sa vám to bude páčiť. Určite to vyskúšajte! Túto Zobraziť celý popisAhojte, ďakujem, že si idete pripraviť recept podľa mňa. Mám 10 rokov a dúfam, že sa vám to bude páčiť. Určite to vyskúšajte! Túto pomazánku používam napr.: keď má prísť návšteva alebo iba pre radosť sama sebe a pre priateľov. OK stačí čítania a pusťme sa do toho!

30 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1/4 ks
podľa chuti
1 ČL
1 ČL
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Maslo si dáme do misky a necháme chvíľku zmäknúť (aby sa nám lepšie mixovalo/miešalo). Postupne pridáme syrokrém.

  2. 2

    Keď nám maslo zmäklo a pridali sme syrokrém, tak mixujeme/miešame. Prípadne malé kúsky masla môžeme roztlačiť čistými rukami.

  3. 3

    Máme zamiešané? Super! Môžeme pokračovať! Pridáme vopred roztlačené mesiačiky (2 a viac) do misky. A miešame ďalej. Nakoniec môžeme pridať čierne korenie a mletú červenú papriku. A to je všetko. Iba zamiešame a môžeme natierať. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

evanaaa
Keďže máš len 10 rokov, ako píšeš, už len to, že sa venuješ takémuto niečomu veľa naznačuje. Si mladá a je zrejmé, že nebudeš hneď pripravovať zložité jedlá, ale stačí záujem. Si skvelá, @mcmuffin.
kukulienka71
@dr , :-) vo Švajčiarsku dostať syr Karička v Horalke - obchode so slov. potravinami, teda mal by tam byť. Salzburg je v Rakúsku, ale to je vlastne jedno, tuším, prečo sa pýtaš;-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia