Foto: frezia68
V tomto jesennom,upršanom,nezdravom počasí nezabúdajme na prevenciu.
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cesnak nakrájame na plátky a podusíme na prepustenom masle (oleji ),prilejeme vývar,prevaríme.
- 2
Rohllíky nakrájeme na krúžky,opečieme na zvyšnom masle z oboch strán do zlatohneda.
- 3
Do hotovej cesnačky pridáme bylinky podľa chuti-tymián,bazalka,šalvia.....ja som mala petržlenovu vňať,vňať cibuľly a bazalku.Do tanierov dáme vývar,krúžky opečených rohlíkov posypeme strúhaným syrom,položíme na vrch polievky,pridáme bylinky.Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Do misky dám trochu oleja,červenú papriku,pretlačený cesnak a
vlejem do polievky,dochutím.Pridám do taniera opečený chleba
na kocky.Niekedy zahusťujem 1-2 vajíčkami.