4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najemno nasekanú cibuľu speníme na kúsku masla. Pridáme očistené a na plátky pokrájané huby, prisypeme rascu, osolíme a podusíme domäkka. Podľa návodu na obale uvaríme hrubé široké rezance, hotové scedíme a necháme odkvapkať.
- 2
Rezance premiešame s podusenými hubami, dochutíme prelisovanými strúčikmi cesnaku a všetko uložíme do pekáča vymasteného tukom.
- 3
Zapekáme v predhriatej rúre pri teplote 190 stupňov Celzia asi 10–15 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu