Foto: dada777
Červenú repu používam často a na rôzne spôsoby. V tomto recepte som ju použila pri príprave kuracieho mäsa. Recept je vhodný aj pre bezmliečnu Zobraziť celý popisČervenú repu používam často a na rôzne spôsoby. V tomto recepte som ju použila pri príprave kuracieho mäsa. Recept je vhodný aj pre bezmliečnu diétu.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Naporcované kuracie mäso umyjeme, nasolíme, prudko opečieme na troche oleja, zalejeme vodou a dusíme asi 20-30 minút.
- 2
Červenú repu si nakrájame na menšie tenké plátky a cesnak pretlačíme. Pripravenú repu s cesnakom pridáme k mäsu a dusíme ešte asi 15 minút.
- 3
Pred koncom varenia k mäsu pridáme špaldové otruby, necháme prejsť varom a môžeme podávať. Ja som k mäsu pripravila opekané zemiaky na panvici. Celé zemiaky najprv varíme v šupke, ošúpeme. Každý zemiak vidličkou podriapeme a opekáme na oleji na panvici. Potom ich môžeme servírovať vcelku, alebo ich rozpolíme. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu