Červena kaša zemiaková
Autor receptu: patroveckypitrs
Tak ako som sľúbil teda opíšem kašu ktorú som použil ku králikovi na víne. Dá sa použiť
na mäsa z diviny pečene bravčové a iné.
6 -8 porcií |
15 minút minút príprava |
30 minút minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravíme si potraviny na varenie.
- Do hrnca dáme variť spolu zemiaky očistené pokrájané na kúsky, umyté krúpky, pohánku a na kúsky pokrájanú cviklu. Osolíme a varíme. Medzi tým si nakrájame cibuľu dáme restovať na olej ak je mäkka pridáme prelisovaný cesnak trochu premiešame a odstavíme nech sa neprilepí na dno hrnca.
- Ak sú zemiaky uvarené tak je všetko uvarené pridáme červenú fazuľu z konzervy aj s nálevom a chvíľu povaríme a odstavíme zo sporáka.
- Vodu z hrnca zlejeme a do hrnca dáme maslo mlieko restovanú cibuľu s cesnakom všetko dobre premiešame a nakoniec mixérom rozmixujeme. Môžeme prílohu podávať. Dobrú chuť prajem.