Červena kaša zemiaková

Autor receptu: patroveckypitrs

Tak ako som sľúbil teda opíšem kašu ktorú som použil ku králikovi na víne. Dá sa použiť na mäsa z diviny pečene bravčové a iné.

6 -8
porcií
15 minút minút
príprava
30 minút minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si potraviny na varenie.
  2. Do hrnca dáme variť spolu zemiaky očistené pokrájané na kúsky, umyté krúpky, pohánku a na kúsky pokrájanú cviklu. Osolíme a varíme. Medzi tým si nakrájame cibuľu dáme restovať na olej ak je mäkka pridáme prelisovaný cesnak trochu premiešame a odstavíme nech sa neprilepí na dno hrnca.
  3. Ak sú zemiaky uvarené tak je všetko uvarené pridáme červenú fazuľu z konzervy aj s nálevom a chvíľu povaríme a odstavíme zo sporáka.
  4. Vodu z hrnca zlejeme a do hrnca dáme maslo mlieko restovanú cibuľu s cesnakom všetko dobre premiešame a nakoniec mixérom rozmixujeme. Môžeme prílohu podávať. Dobrú chuť prajem.