Foto: iva63
zdravé krekry na chrumkanie-:)..
na 225 °C
Postup
-
1
najskôr si zomelieme 50g tekvicových jadierok
-
2
ja som mlela na kávovom mlynčeku, úplne na jemno
-
3
všetky suroviny dáme do misky
-
4
miesime cesto...je dosť husté, treba s ním dlhšie pracovať
-
5
pri vaľkovní cesta som pracovala nasledovne: na dosku som dala pečiacu fóliu ( ktorú som práve dnes skúšala, doteraz som mala iba pečiaci papier...-:)) takže na tej fólii som cesto vyvaľkala a potom som ho premiestnila rovno na plech
-
6
ked je cesto na plechu, tak kuchynským rádielkom pokrájame na ľubovolné tvary
-
7
trochu si namočíme ruky do vody a celé cesto mierne namočíme, aby sa tekvicové jadierka pekne k cestu prilepili-:)..pozor!!! iba navlhčíme! potom ukladáme jadierka
-
8
rúru rozohrejeme na 225stupňov a pri tejto teplote krekry pečieme 15 minút...doba pečenia je individuálna, záleží od typu pečiacej rúry... z použítého množstva surovín máme jeden plech
-
9
hneď po upečení krekry uložíme na mriežku, kde ich necháme vychladnúť
-
10
prajem dobrú chuť-:)
všetkým ostatným veľmi pekne ďakujem za nahliadnutie môjho receptu...som rada, že sa vám páči...