Cake pops s čokoládou

Zoltán Baláž
šéfkuchár Aston business hotela*** v Bratislave, 3. januára 2018
Cake pops s čokoládou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
6
porcií
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g
3 ks
150 g zmäknuté
150 g
1 bal
z 1 citróna
100 g




Postup

  1. 1

    Zo surovín okrem čokolády pripravíme cesto pomocou mixéra s metličkami.

  2. 2

    Z pripraveného cesta pečieme guľky pomocou prístroja „cake pops maker“. Hotové guľky napichneme na paličku na to určenú.

  3. 3

    Čokoládu rozpustíme v antikorovej miske vo vodnom kúpeli. Cake pops oblejeme rozpustenou čokoládou a ozdobíme podľa chuti a fantázie. Do cesta môžeme pridať aj niečo navyše, napríklad trocha rumu alebo kakao či ovocie.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia