Cake pops s čokoládou
Zoltán Baláž
šéfkuchár Aston business hotela*** v Bratislave, 3. januára 2018
šéfkuchár Aston business hotela*** v Bratislave, 3. januára 2018

Foto: Pravda - Robert Hüttner
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
150 g |
|
3 ks |
|
150 g zmäknuté |
|
150 g |
|
1 bal |
|
z 1 citróna |
|
100 g |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zo surovín okrem čokolády pripravíme cesto pomocou mixéra s metličkami.
- 2
Z pripraveného cesta pečieme guľky pomocou prístroja „cake pops maker“. Hotové guľky napichneme na paličku na to určenú.
- 3
Čokoládu rozpustíme v antikorovej miske vo vodnom kúpeli. Cake pops oblejeme rozpustenou čokoládou a ozdobíme podľa chuti a fantázie. Do cesta môžeme pridať aj niečo navyše, napríklad trocha rumu alebo kakao či ovocie.
Tiež cake pops:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu