Cake pops
Jana Štrbková
foodblog Medové motúzy, 1. januára 2024
foodblog Medové motúzy, 1. januára 2024
Foto: Jana Štrbková
Ak vám z pečenia ostal upečený čokoládový korpus, pripravte si chutné a štýlové koláčiky na paličke – cake pops.
6
porcií
porcií
30 (+ tuhnutie) minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Upečené čokoládové cesto (korpus) rozdrvíme prstami najemno a dôkladne premiešame s mascarpone.
- 2
Z hmoty vytvoríme v dlaniach guľôčky, poukladáme ich na podložku a dáme na 15 minút stuhnúť do mrazničky alebo na 30 minút do chladničky.
- 3
V hrnci s dvojitým dnom roztopíme na kúsky nalámanú čokoládu.
- 4
Stuhnuté guľôčky vyberieme z mrazničky. Konček paličky vždy namočíme do roztopenej čokolády a zapichneme do guľôčky.
- 5
Ešte stuhnuté guľôčky na paličkách oblievame roztopenou čokoládou a dozdobíme perličkami. Dáme stuhnúť na 30 minút do chladničky.
Tiež cake pops:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu