Býčie žľazy v kukuričnom obale
			   Ladislav Dibala
šéfkuchár reštaurácie Koliba pri hoteli Kaskády v Sliači–Sielnici, 22. apríla 2012
		   
		   šéfkuchár reštaurácie Koliba pri hoteli Kaskády v Sliači–Sielnici, 22. apríla 2012

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
- 
                                                    1
                                                    Býčie žľazy dôkladne poumývame pod tečúcou vodou. Nakrojíme a stiahneme povrchovú blanu. Nakrájame asi na 1 cm plátky a opatrne naklepeme. Osolíme a okoreníme čerstvo mletým korením. 
- 2
Obalíme v rozšľahaných vajciach a kukuričnej krupici. Plátky vyprážame v rozohriatej masti na strednom ohni do zlatista. Po vypražení ich necháme odkvapkať na papierovom obrúsku. Podávame so zemiakovou kašou alebo varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
 


Diskusia k receptu