Burgenlandská maková bábovka fotorecept
Foto: ancicka
15 minút
príprava
príprava
45-50 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Maslo vyšľaháme s cukrom do peny a pridáme žltky, zašľaháme.
-
3
Vyšľaháme bielky, do vyšľahaného masla pridáme ostatné suroviny a zamiešame.
-
4
Masu vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a upečieme. Pečieme asi 50 min.
-
5
Po upečení vyklopíme a necháme vychladiť. Jemne pocukrujeme.
-
6
Dobrú chuť!
Srdečne pozdravujem.
kludne môžeš nahradiť cit,kôrov,alebo citronovým cukrom od Vitany.
Ale máš ju krásnu určite vyskúšam už je v KK.
Pozdravujem.
Dakujem za receptik ;)