Foto: cesminaz
Je to velmi podobné slovenskej mliečnej ryžovej kaši,len redšie a oveľa sladšie.Sütlaç sa varí väčšinou s ryžou,ale ja vám ponúkam "bulgurovú" verziu,ktorá je chuťovo Zobraziť celý popisJe to velmi podobné slovenskej mliečnej ryžovej kaši,len redšie a oveľa sladšie.Sütlaç sa varí väčšinou s ryžou,ale ja vám ponúkam "bulgurovú" verziu,ktorá je chuťovo tiež výborná ;-P
tepelná úprava
Postup
-
1
Postupujeme presne ako pri ryžovej kaši... Dáme hore variť mlieko,vsypeme doňho bulgur a na strednom ohni varíme za občasného miešania do zhustnutia.Cukor dávam až nakonci,aby sa mi kaša nepripiekla... Ja som varila 25 minut a môj bulgur bol presne dobrý napučaný ;-D Čas varenia sa môže troška aj líšiť,záleží natom aký bulgur použijete.Ja som použila väčší na hrubšie drvený Bulgur. Po 25tich minutach varenia,som pridala cukor a spolu ešte 5minut povarila :-) a už len rozdelila ešťe za horúca do maličkých mištičiek a nechala vychladnúť.My to máme radi veeeeľmi sladké ;-) takže množstvo cukru si môže každý prispôsobiť ;-P
- 2
..ja to mám najradšej len samotné,ale podľa chuti si môžťe navrch nasypať kakao,škoricu,orechy,alebo dať niaky kompot ;-D Dobrú chuť...
- 2
Diskusia k receptu