Buffalo krídelká fotorecept

egreska - fotkaegreska, 21. júla 2010
Buffalo krídelká (fotorecept)
Foto: egreska

Suroviny

asi 1 kg
1
2-3 stručky
50 g
300-400 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Krídelka si naporcujeme,ja tie končeky bud vyhodím alebo hodím do polievky vyvarit.Okoreníme grilovacím korením alebo čím chcete..

    Buffalo krídelká (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Obalíme v hladkej muke.

    Buffalo krídelká (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    A opečieme na oleji alebo ugrilujeme do chrumkava.

    Buffalo krídelká (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Cibulku si udusíme na oleji aj s cesnakom asi 10 minut.Pridame paradajky a dusíme dalších 10-15 minut aby sa odparilo trochu tekutiny.Možete dochutit bylinkami,solou,vegetou,korením...

    Buffalo krídelká (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Rozmixujeme do hladka ponornym mixerom.

    Buffalo krídelká (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Chrumkavé krídla namočíme do omáčky a podavame.

    Buffalo krídelká (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

tatranka
Veru vyskúšam.Kuracie krídielka na každý spôsob môžem.Zase niečo nové pre mňa.
anene
Tiež máme radi krídelká, ja tie prvé dva články a manžel tretí to malé stehienko, aj tak jednoducho upiecť s kyslou kapustou a smotanou. Vyskúšam aj tento recept, prikladám do KK. Prosím pomôžte mi ako si roztriediť recepty v KK, napr. mäso, cestovina, zákusky atď. Ďakujem.
sjuz
a tvoj recept si tiež ukladám, egreška:), páči sa mi!
1x cien
allstar
No tak tento receptík som ešte nevyskúšal ale už na pohľad viem do predu že je super .. Vyskúšam
babav
@egreska , su vydarene! Pripravit sa daju mnohymi sposobmi ,
s malymi obmenami ,ako uviedla @sjuz . Velmi casto sa servuju
s omackou z modreho(plesniveho )syra.Chutia s nou vyborne!
Recept na nu ukazali na poslednom videu ;-).
deti
velmi zaujmavy recept. urcite vyskusam. dakujem
egreska
@babav to je ta omačka, čo mam k rozpučenym zemiakom ale nam tie kridla s nou nechutili,nehodilo sa to k tomu..tak som urobila k nej ešte tie zemiaky a bolo to eňo ňuňo ..
babav
@egreska , je to asi silou zvyku.Tu ich casto ponukaju ako rychle jedlo v restauraciach aj baroch a prilohou je prave ten dip a zelerove
stonky.Zalezi tiez ,ako kto ma rad stiplave ;od miernej az po velmi palivu chut.
marcelus
naozaj by ma zaujimalo, ci rovnako dobre chutia aj z grilu. ja som ich len osmahol v muke na oleji a boli dokonale.
egreska
som rada že chutilo,určite to ma z grilu vačší šmrnc,lebo všetko nam vonku chutí ovela lepšie ako doma :-))
lucylee
No super. Pouzila som marinadu, co sem dala @sjuz a teda marinovala som ich v cmare, chilli a cayenskom koreni, potom obalila v muke a vyprazila v oleji. Paradajkova omacka je chutna, ale manzel zhodnotil, ze tieto na tie cinske, co tu mas, nemaju.
remcula
Já dělám kuřecí kousky Bufallo, něco hodně podobného. Je to super jídlo. Jak se zachází s těmi hvězdičkami?? Když se mi jídlo líbí, nejvíce je 5 hvězdiček, nebo jedna, jako ve škole??:-)
cien
Sjuz pozerala som si tvoj recept na tie krídelká ..vyzerá výborne len je to po anglicky a ja nerozumiem nič :-) Mohla by si to premna preložit aby som vedela aké suroviny tam používa ten chlapík ? Vopred dakujem za ochotu :-) pa




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia