20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Do mlieka vložíme droždie a vymiešame ho vidličkou. Prilejeme olej. Zmiešame s preosiatou múkou a soľou.
- 2
Dobre vypracované cesto rozvaľkáme na štvorec, bez kysnutia. Vykrojíme trojuholníky, ktoré plníme plnkou z bryndze (bryndza vymiešaná s vajíčkom a prelisovaným cesnakom).
- 3
Stočíme do tvaru rožka, poukladáme na vymastený plech a potrieme studenou slanou vodou.
- 4
Necháme kysnúť, kým sa nám nevyhreje rúra na 180 °C, potom plech vložíme do vyhriatej rúry a pečieme doružova asi 20 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu