Bryndzové drobné pečivo

monnikka - fotkamonnikka, 16. februára 2013
Bryndzové drobné pečivo
Foto: monnikka

Výborné chrumkavé pečivo z knihy ,,Babičkine zákusky".

Suroviny

250 g
500 g
250 g
200 ml
2 ks
1 čl
Na potretie:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Suroviny na cesto vymiesiť a dať na pol hodiny oddychovať, vyvaľkať na 1 cm, potrieť vajcom, povykrajovať alebo pokrájať radielkom na tyčinky, posypať rascou alebo strúhaným syrom, či semiačkami, piecť na 180 stupňov do zlatista. Z tejto dávky mi vyšlo za 3 plechy a boli výborné aj na druhý deň.

Diskusia k receptu

12 komentárov k receptu
ahoj :-) ... dnes som robila Tvoj recept .... mňam, sú výborné .... len som použila maslo ... mala som "pidi vykrajovátka" tak to dalo zabrať, ale keď si naberiem plnú hrsť a dám do puse, tak je to výborné :-) .... dík za inšpiráciu ..

Pridaj komentár k receptu: