Bryndzová nátierka

jogal - fotkajogal, 14. januára 2012
Bryndzová nátierka
Foto: jogal
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

125 g
65 g
1 čaj.lyž.
1/4 čaj.lyž.
 štipku
1 ks
1 ks menšia

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    nachystáme si:

    Bryndzová nátierka - obrázok 1
  2. 2

    cibuľu pokrájame na drobno, vajce postrúhame na jablkovom strúhadle a primiešame zvyšok.

    Bryndzová nátierka - obrázok 2
  3. 3

    Soľ dávame podľa toho akú máme slanú bryndzu. Je vhodná aj na hrianky. Dobrú chuť.

    Bryndzová nátierka - obrázok 3

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
:) zbožňujem nátierky, takú robím len bez vajca :)
moja najoblubenejsia, len skoda, ze tu u nas bryndzu nedostat :(
Zaujímavá nátierka, ja bud robím bryndzovú, alebo vajíčkovou, ale spolu nedávam tieto suroviny. Musím vyskúšať.