Bryndzová nátierka

Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom

Autor receptu: tince

Túto jednoduchú a výbornú nátierku som pripravila potom, ako som po prvýkrát túto jar objavila úžasný medvedí cesnak a využila ho v kombinácii s jednoduchými surovinami, ktoré som mala doma v chladničke. Táto lahodná, zdravá a rýchla pomazánka poteší milovnikov byliniek a takisto všetkých domácich labužníkov. Dobrú chuť.

4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Medvedí cesnak pokrájame nadrobno a zmiešame s olivovým olejom.
  2. Pridáme bryndzu, krémový syr, obyčajné maslo a smotanu. Suroviny poriadne rozpučíme a miešame až kým sa nátierka nespojí.
  3. Podľa chuti pridáme trošku mletého čierneho korenia a nátierku mame hotovú.
  4. Podávame s chlebíkom alebo s hriankami. Dobrú chuť!