Foto: marijanna
...krasne ozdobia tacku s ostatnymi kolačikmi...
Suroviny
500g |
|
500g |
|
4 |
|
250ml |
|
200ml |
|
1čl |
|
1 |
|
štipka |
|
1 |
|
400g |
|
PLNKA: | |
500G |
|
po chuti |
|
asi 100g |
|
par lyžic horuce |
|
POTRAVINARSKE FARBY AROMY: | |
po voli |
|
chut meta |
|
chut ananas |
|
Postup
-
1
VYPRACOVANE CESTO,KTORE IDE DO CHLADU...
-
2
Z CESTA PO OCHLADENI TVARUJE GULIČKY, UKLADAME NA SUCHY PEKAČ VEDLA SEBA TROCHU DALEJ LEBO NARASTU A PEČIEME DO RUŽOVA-KAŽDY VIE AKO MU PEČIE RURA
-
3
UPEČENEEEEEE
-
4
TROCHU SA OCHLADIA A VYDLABEME JAMKU, TO ČO SME VYDLABALI BUDEME POTREBOVAT NA KREM, do druhej misky si dajte tie omrvinky
-
5
POL KILA ORECHOV, OMRVINKY, RUM PO CHUTI APRAŠKOVY CUKOR-PODLA CHUTI A PRIPRAVIME SI HORUCE MLIEKO, KTORE BUDEME POMALY DOLIEVAT, ABY VZNIKLA ZMES,KTORA SA DA NATIERAT,ALE NEZTEKA
-
6
ZLEPUJEME PO 2 K SEBE, ZMES NANAŠAM LYŽIČKOU. ZLEPUJEM PRIBLIŽNE ISTE VELKOSTI A POMALY K SEBE PRITLAČIM A KREM,KTORY JE ZVYŠNY NA STRANACH STIAHNEM PRSTOM SPAT K KREMU
-
7
POTREBUJEME EŠTE 3 ESENCIE- BANANOVA ALEBO HRUŠKOVA-ŽLTA MATA-ZELENA VIŠNA, MALINA, JAHODA-ČERVENA Z ŽLTEJ A ČERVENEJ KUPIME JEDNU OD PRICHUTI UVIEDLA SOM,KTORE SA POUŽIVAJU A ZELENA JE LEN MATA
-
8
ESENCIE SI ROZRIEDIME VODOU. ŽLTU SOM NALIALA CELU FLAŠTIČKU A ROZRIEDILA JU LEBO V NEJ SA VALA KAŽDA BROSKYNA. ZELENEJ SOM DALA LEN TROCHA LEBO V NEJ SA VALA LEN KUSOK A TO NIE KAŽDA BROSKYNA. ČERVENU SOM DALA CELU LEBO SA MI BROSKYNKY TROCHU VIAC PIEKLI AKO TREBA NEBOLI SVETLO ŽLTE TAK VIAC ČERVENEJ ABY SA TO PREKRYLO recept mam uverejneny aj na mmb pod menom Marijanna ID 49716
-
9
UŽ OFARBENE, NESTIHLA SOM FOTIT. KAŽDY BROSKYNU NAMOČIME Z JEDNEJ SRANY, ALEBO CELU POLOVICU ALEBO VRCH DO ČERVENEJ FARBY, POTOM TROCHA DO ZELENEJ A CELU DO ZLTE A DAME NA TANIER KDE JE KUCHYNSKA PAPIEROVA UTIERKA,ABY SA TO TROCHA ODSALO A POTOM VALAME V KRYŠTALOVOM CUKRE
Diskusia k receptu