Broskynky- nepotrebujete formičky

marijanna - fotkamarijanna, 9. júna 2012
Broskynky- nepotrebujete formičky
Foto: marijanna

...krasne ozdobia tacku s ostatnymi kolačikmi...

Suroviny

500g
500g
4
250ml
200ml
1čl
1
štipka
1
400g
PLNKA:
500G
 po chuti
asi 100g
par lyžic  horuce
POTRAVINARSKE FARBY AROMY:
po voli
 chut meta
  chut ananas




Postup

  1. 1

    VYPRACOVANE CESTO,KTORE IDE DO CHLADU...

    Broskynky- nepotrebujete formičky - obrázok 1
  2. 2

    Z CESTA PO OCHLADENI TVARUJE GULIČKY, UKLADAME NA SUCHY PEKAČ VEDLA SEBA TROCHU DALEJ LEBO NARASTU A PEČIEME DO RUŽOVA-KAŽDY VIE AKO MU PEČIE RURA

    Broskynky- nepotrebujete formičky - obrázok 2
  3. 3

    UPEČENEEEEEE

    Broskynky- nepotrebujete formičky - obrázok 3
  4. 4

    TROCHU SA OCHLADIA A VYDLABEME JAMKU, TO ČO SME VYDLABALI BUDEME POTREBOVAT NA KREM, do druhej misky si dajte tie omrvinky

    Broskynky- nepotrebujete formičky - obrázok 4
  5. 5

    POL KILA ORECHOV, OMRVINKY, RUM PO CHUTI APRAŠKOVY CUKOR-PODLA CHUTI A PRIPRAVIME SI HORUCE MLIEKO, KTORE BUDEME POMALY DOLIEVAT, ABY VZNIKLA ZMES,KTORA SA DA NATIERAT,ALE NEZTEKA

    Broskynky- nepotrebujete formičky - obrázok 5
  6. 6

    ZLEPUJEME PO 2 K SEBE, ZMES NANAŠAM LYŽIČKOU. ZLEPUJEM PRIBLIŽNE ISTE VELKOSTI A POMALY K SEBE PRITLAČIM A KREM,KTORY JE ZVYŠNY NA STRANACH STIAHNEM PRSTOM SPAT K KREMU

    Broskynky- nepotrebujete formičky - obrázok 6
  7. 7

    POTREBUJEME EŠTE 3 ESENCIE- BANANOVA ALEBO HRUŠKOVA-ŽLTA MATA-ZELENA VIŠNA, MALINA, JAHODA-ČERVENA Z ŽLTEJ A ČERVENEJ KUPIME JEDNU OD PRICHUTI UVIEDLA SOM,KTORE SA POUŽIVAJU A ZELENA JE LEN MATA

    Broskynky- nepotrebujete formičky - obrázok 7
  8. 8

    ESENCIE SI ROZRIEDIME VODOU. ŽLTU SOM NALIALA CELU FLAŠTIČKU A ROZRIEDILA JU LEBO V NEJ SA VALA KAŽDA BROSKYNA. ZELENEJ SOM DALA LEN TROCHA LEBO V NEJ SA VALA LEN KUSOK A TO NIE KAŽDA BROSKYNA. ČERVENU SOM DALA CELU LEBO SA MI BROSKYNKY TROCHU VIAC PIEKLI AKO TREBA NEBOLI SVETLO ŽLTE TAK VIAC ČERVENEJ ABY SA TO PREKRYLO recept mam uverejneny aj na mmb pod menom Marijanna ID 49716

    Broskynky- nepotrebujete formičky - obrázok 8
  9. 9

    UŽ OFARBENE, NESTIHLA SOM FOTIT. KAŽDY BROSKYNU NAMOČIME Z JEDNEJ SRANY, ALEBO CELU POLOVICU ALEBO VRCH DO ČERVENEJ FARBY, POTOM TROCHA DO ZELENEJ A CELU DO ZLTE A DAME NA TANIER KDE JE KUCHYNSKA PAPIEROVA UTIERKA,ABY SA TO TROCHA ODSALO A POTOM VALAME V KRYŠTALOVOM CUKRE

    Broskynky- nepotrebujete formičky - obrázok 9

Diskusia k receptu

marijanna
medulienka122 je to sice trocha babračky,ale stoji to za to...ja ich robim na vacsie sviatky...pre nas su take slavnostnee..:D
cistinka
Vymakaný recept, ja som ich robila veľmi komplikovane, ale toto sa mi páči viac....určite vyskúšam. Vďaka :-)
helca103
tiež som robila dosť často ale do formičiek ktoré som potom musela umývať. Toto sa mi veru páči ako jednoducho sa to dá urobiť :-)
marijanna
izabelle929 dakujem..:D kto chce si ich moze urobit len jednofarebne...podla chuti..a moze sa k tomu urobit aj listoch-z marcipanu zeleneho potom su este krajsie,ale moji drahi namju marcipan radi tak ko ani nedavam...inak vyzeraju s tym zelenym este lepsie..:D
sonulienka
@marijanna toto je paráda si šikulka na toto by som neprišla,moja mamka pekávala na svadby a otecko jej urobil formičky z malých varešiek a to sa muselo umývať. Ďakujem za receptík.
marijanna
@sonulienka ,na tom neprisla ja. Recept som dostala od znamej,len som ho posunula dalej,lebo som vydela na slovenskych strankach ako ich robia zienky,preto som ho uverejnila. Fotopostup a finalny vysledok je moj,len recept od znamej. Jej aj tak vyjdu krajsie oecie ich na objednavky. Tieto boli moje prve a musim priznat,ze najlepsie sa mi pdarili od vsetkych,ktore som dosial urobila:)
enge149
veľmi pekné,aj my sme piekli vo formičkách z naberačiek,ale hliníkové nie sú zdravé,vyskúšam,a namiesto kôstky sa dal slivk.lekvár/tmavý/ a potom plnka,do stredu aj stopka z perníka alebo čokolády a ozdobiť zelen.lístočkami..
marijanna
@enge149 po ozdobeni ako si napisala vyzeraju skvelo,len sa s tym treba pobavit. ja robim bez ozdob,nechce sa mi s tym hrat ;)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia