Bravčovinky s cibuľou
Miroslav Vanko
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 29. novembra 2011
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 29. novembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyté mäso zomelieme nahrubo na mäsovom mlynčeku, okoreníme mletým čiernym korením, pridáme vajce, majorán, cibuľu pokrájanú nadrobno, soľ a všetko spolu dôkladne premiešame.
- 2
Zo zmesi sformujeme menšie rezne, ktoré vypražíme v horúcom tuku. Pred pražením ich môžeme obaliť strúhankou.
- 3
Podávame s horčicou a posypané cibuľkou. Vhodnou prílohou je čierny chlieb.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu