Bravčovinky s cibuľou

Miroslav Vanko
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 29. novembra 2011
Bravčovinky s cibuľou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
1 ks
 na vysmážanie
 na posypanie




Postup

  1. 1

    Umyté mäso zomelieme nahrubo na mäsovom mlynčeku, okoreníme mletým čiernym korením, pridáme vajce, majorán, cibuľu pokrájanú nadrobno, soľ a všetko spolu dôkladne premiešame.

  2. 2

    Zo zmesi sformujeme menšie rezne, ktoré vypražíme v horúcom tuku. Pred pražením ich môžeme obaliť strúhankou.

  3. 3

    Podávame s horčicou a posypané cibuľkou. Vhodnou prílohou je čierny chlieb.

Diskusia k receptu

rein
škoda,že nie je fotka,ale skúsim to.
rein
asi som niečo predbehol,vypadá to ozaj dobrééé




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia