Bravčové s čínskou kapustou fotorecept

bendix - fotkabendix, 10. marca 2011
Bravčové s čínskou kapustou (fotorecept)
Foto: bendix

rýchla príprava bravčovhého mäsa...

4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

750 g
250 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    mäso nakrájame na rezance, pridáme solamyl, sójovú omáčku, asi lyžičku sezamového oleja, chilli papričky nakrájané na jemno a necháme pácovať.

    Bravčové s čínskou kapustou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Wok rozohrejeme na plné bomby a pridáme cca 2 lyžice repkového oleja. Mäso sprudka opečieme. Nepečieme dlho, aby ostalo krásne šťavnaté a mäkké.

    Bravčové s čínskou kapustou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Mäso vyberieme, pridáme cca 1 lyžicu oleja a sprudka opečieme šampiňóny, pridáme čínsku kapustu nakrájanú na rezance a cca 2 minútky ju sparíme. Dochutíme soľou a troškou sójovej omáčky. Primiešame k nej mäso, spolu prehrejeme a hneď podávame. Ako príloha sa hodia čínske rezance, alebo môžme podávať s ryžou. Dobrú chuť.

    Bravčové s čínskou kapustou (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

dorisa
Veľmi pekné jedlo, uložím si recept, vyskúšam.
1956
Výborne, nemusím rozmýšľať čo na nedeľu. Aspoň nejaká zmena.Práve som dostala k narodeninám od syna panvicu wook, tak vyskúšam.
jogal
Veľmi pekné a určite aj chutné. Ako dlho treba pácovať?
bendix
@jogal čím dlhšie tým lepšie, no stačí aj hodinka keď máš chuť a nemáš čas.
stania
diky za recept, dobry napad, časovo nenaročne jedlo, tento tyždeň urobim
helca103
nemala som čínsku kapustu, tak som dala kel a chutilo aj tak......

Zaujímavé video z archívu TV Varecha