Foto: Matus113
Klasické, vynikajúce a chutné jedlo pre akúkoľvek príležitosť.
4
porcie
porcie
140 minút
príprava
príprava
120 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Na plátky nakrájame klobásku, cibuľu, oravskú slaninu. Na kocky nakrájame bravčové mäso, ktoré osolíme. Všetky ingrediencie napichneme na dlhú ihlu v pravidelnom poradí (mäso, klobásku, slaninku a cibuľa).
- 2
Pripravené ražničí dáme do pekáča, pridáme rascu a čierne korenie. Pokvapkáme olejom a podlejeme vodou. Dáme pomaly piecť do vopred vyhriatej rúry na 150 stupňov. Pečieme 2 hodiny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
slovo ingrediencie už neznamená prísady?