Bravčové ražniči
	        Autor receptu: matus113
	         
	        
	         Klasické, vynikajúce a chutné jedlo pre akúkoľvek príležitosť.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	140 minút príprava  | 
				  	  
				  	120 minút  na 200 °C  | 
Postup
- Na plátky nakrájame klobásku, cibuľu, oravskú slaninu. Na kocky nakrájame bravčové mäso, ktoré osolíme. Všetky ingrediencie napichneme na dlhú ihlu v pravidelnom poradí (mäso, klobásku, slaninku a cibuľa).
 - Pripravené ražničí dáme do pekáča, pridáme rascu a čierne korenie. Pokvapkáme olejom a podlejeme vodou. Dáme pomaly piecť do vopred vyhriatej rúry na 150 stupňov. Pečieme 2 hodiny.