Bravčové mäso s fazuľou a sójou ( fotorecept )

katuskapd - fotkakatuskapd, 6. júna 2010
Bravčové mäso s fazuľou a sójou ( fotorecept )
Foto: katuskapd

Najlepšie sa pripraví v tlakovom hrnci za 30 minút

4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
50 g
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na kocky. Cibuľu a cesnak nakrájeme na drobno a dáme smažit do hrnca, pridáme mäso, opražime, pridáme sóju a fazuľu zalejeme vodou a dusíme domäkka.

    Bravčové mäso s fazuľou a sójou ( fotorecept ) - obrázok 1
  2. 2

    Keď je takmer mäkké, urobíme zápražku z múky, papriky a vývaru, pridáme k mäsu. Ochutíme soľou korením a majoránom. Podávame s ryžou.

    Bravčové mäso s fazuľou a sójou ( fotorecept ) - obrázok 2

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Robím podobné, ale pridávam tam ešte lečo, slaninku a šunku. je to dobré.
Ta fazula a soja je sucha alebo nejako predpripravena? Tieto zlozky by sa dlho robili, keby neboli vopred uvarene alebo aspon namocene, myslim si. :-)
Ja používam fazuľu z konzervy - v paradajkovom náleve.