Foto: frezia68
Je to vraj recept z Rumunska ( ale kto už bude zisťovať pôvod ) a ja som ho vylepšila len pálivým gulášovým krémom Zobraziť celý popisJe to vraj recept z Rumunska ( ale kto už bude zisťovať pôvod ) a ja som ho vylepšila len pálivým gulášovým krémom a ešte paprikovýn krémom pálivým.....,lebo tak nám chutí,keď nemám čili papričku.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvici rozohrejeme olej a opečieme okorenené a osolené kotlety,ktoré sme zľahka vyklepali.Opekáme z oboch strán asi 3-4 minúty.
-
2
Na druhej panvici opečieme na oleji nakrájanú cibuľu,pridáme múku,podusíme ,podlejeme bielym vínom a vývarom z mäsa. To všetko necháme dusiť asi 3O min.Potom do omáčky pridáme horčicu,soľ,MČK a nakrájané uhorky na tenké plátky.Ja som pridala hore uvedené pikantné prísady-komu čo chutí.
-
3
Omáčku nalejeme na hotové kotlety a podávame k tomu knedle,zemiaky,ryžu........a hoci aj chlebík,ako komu chutí.
Diskusia k receptu