Suroviny
1-2 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Postup prípravy
-
1
Koleno vykostíme. Z horčice,piva,prelisovaného cesnaku,soli a hubového korenia pripravíme kašičku.
- 2
Koleno posolíme a posypeme grilovacim korením potrieme kašičkou a necháme odležať v chladničke jeden deň.Na druhý deň ho zvinieme a previažeme niťou posypeme grilovacim korením.
- 3
Buď ho upečieme na cibulov rúre alebo ho ugrilujeme na grile. podávame z dusenou kapustou a zemiakmi.
Diskusia k receptu
Táto funkcia je len pre prihlásených!Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:
alebo
Registrácia
Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov
- 2