Bravčová špecialita
Autor receptu: pazros
-Jednoduchá príprava
-výborná chuť
-dobre zasýti
-dostupné suroviny
3 porcie |
15 minút príprava |
45 minút tepelná úprava |
Postup
- Cibuľu nakrájame na kocky. Speníme na masti, pridáme nakrájané mäso, okoreníme, osolíme a dusíme až kým sa voda neodparí a mäso nie je mäkké.
- Zemiaky uvaríme osobitne. Pokrájame ich na väčšie kocky aby sa nerozvarili. Uvarené mäso dáme na pekáč, rozmiešame s uvarenými zemiakmi.
Rozšľaháme 4 vajcia, polejeme nimi mäso so zemiakmi a dáme do ružova zapiecť.
- Po upečení ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Podávame s hlávkovým alebo zeleninovým šalátom alebo vhodným kompótom.