Bravčová špecialita

Autor receptu: pazros

-Jednoduchá príprava -výborná chuť -dobre zasýti -dostupné suroviny

3
porcie
15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cibuľu nakrájame na kocky. Speníme na masti, pridáme nakrájané mäso, okoreníme, osolíme a dusíme až kým sa voda neodparí a mäso nie je mäkké.
  2. Zemiaky uvaríme osobitne. Pokrájame ich na väčšie kocky aby sa nerozvarili. Uvarené mäso dáme na pekáč, rozmiešame s uvarenými zemiakmi. Rozšľaháme 4 vajcia, polejeme nimi mäso so zemiakmi a dáme do ružova zapiecť.
  3. Po upečení ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame s hlávkovým alebo zeleninovým šalátom alebo vhodným kompótom.