Bravčová špecialita
	        Autor receptu: pazros
	         
	        
	        -Jednoduchá príprava
-výborná chuť
-dobre zasýti
-dostupné suroviny
| 		  
				  	  
				  	3 porcie  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	45 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Cibuľu nakrájame na kocky. Speníme na masti, pridáme nakrájané mäso, okoreníme, osolíme a dusíme až kým sa voda neodparí a mäso nie je mäkké.
 - Zemiaky uvaríme osobitne. Pokrájame ich na väčšie kocky aby sa nerozvarili. Uvarené mäso dáme na pekáč, rozmiešame s uvarenými zemiakmi.
Rozšľaháme 4 vajcia, polejeme nimi mäso so zemiakmi a dáme do ružova zapiecť.
 - Po upečení ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Podávame s hlávkovým alebo zeleninovým šalátom alebo vhodným kompótom.