Bravčová panenka v sezamovej kruste

Martin Valachy
šéfkuchár hotela International vo Veľkej Lomnici, 7. januára 2013
Bravčová panenka v sezamovej kruste
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
35 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

180 g
100 g
2 g
50 g
5 g
2 g
80 g
15 ml
7 ks
20 ml




Postup

  1. 1

    Bravčovú panenku osolíme, okoreníme, obalíme v sezamových semienkach a upečieme na medium.

  2. 2

    Mrkvu uvaríme v osolenej vode, scedíme, pretlačíme vidličkou a zmiešame so syrom mascarpone. Ochutíme soľou a škoricou.

  3. 3

    Uvarenú zelenú fazuľku posekáme na jemno, osolíme, okoreníme a zmiešame so smotanou. Podľa chuti dosolíme a jemne osladíme. Vymiešame na hladký dip. Podávame so slaným biskvitom.

Diskusia k receptu

jerica
pre mňa perfektnééé:-) tie chute , bod 2 a 3 , vyskúšam :-)servírovanie lahodiace oku:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia