Bravčová panenka v sezamovej kruste
Martin Valachy
šéfkuchár hotela International vo Veľkej Lomnici, 7. januára 2013
šéfkuchár hotela International vo Veľkej Lomnici, 7. januára 2013
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčovú panenku osolíme, okoreníme, obalíme v sezamových semienkach a upečieme na medium.
- 2
Mrkvu uvaríme v osolenej vode, scedíme, pretlačíme vidličkou a zmiešame so syrom mascarpone. Ochutíme soľou a škoricou.
- 3
Uvarenú zelenú fazuľku posekáme na jemno, osolíme, okoreníme a zmiešame so smotanou. Podľa chuti dosolíme a jemne osladíme. Vymiešame na hladký dip. Podávame so slaným biskvitom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu