Bravčová panenka so sušenými slivkami

podravka - fotkapodravka, 5. novembra 2016
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Foto: podravka

Komerčný recept<br /> K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže Zobraziť celý popisKomerčný recept<br /> K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže sa začať ideálny večer s priateľmi.

4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

40 g (alebo iná slanina)
20 g
300 g (alebo šampiňóny, shiitake)
100 g
100 g
1 kocka
800 g




Postup

  1. 1

    Pancettu/slaninu nakrájame na kocky a orestujeme na panvici.

  2. 2

    Pridáme maslo a po jeho roztopení orestujeme nakrájané hríby, sušené slivky a uhorky nakrájané na menšie kúsky.

  3. 3

    Krátko opražíme a po 10 minútach pridáme 500 ml vody a hovädzí bujón . Varíme podľa potreby, až kým omáčka dosiahne požadovanú konzistenciu.

  4. 4

    Mäso nakrájame na medailóny a osmažíme na panvici z oboch strán. Podľa potreby osolíme a okoreníme.

  5. 5

    Medailóny zalejeme pripravenou omáčkou a podávame s ryžou alebo so zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia