Foto: podravka
Komerčný recept<br /> K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže Zobraziť celý popisKomerčný recept<br /> K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže sa začať ideálny večer s priateľmi.
porcie
príprava
Postup
-
1
Pancettu/slaninu nakrájame na kocky a orestujeme na panvici.
- 2
Pridáme maslo a po jeho roztopení orestujeme nakrájané hríby, sušené slivky a uhorky nakrájané na menšie kúsky.
- 3
Krátko opražíme a po 10 minútach pridáme 500 ml vody a hovädzí bujón . Varíme podľa potreby, až kým omáčka dosiahne požadovanú konzistenciu.
- 4
Mäso nakrájame na medailóny a osmažíme na panvici z oboch strán. Podľa potreby osolíme a okoreníme.
- 5
Medailóny zalejeme pripravenou omáčkou a podávame s ryžou alebo so zeleninovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu