Bravčová panenka na wasabi kaši
Mário Baumgartner a Igor Janiga
z Boutique Hotela pri Mlyne v Lozorne, 14. marca 2017
z Boutique Hotela pri Mlyne v Lozorne, 14. marca 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Naporciované bravčové panenky očistíme, osolíme, okoreníme, sprudka zatiahneme na rozpálenom oleji a pečieme v rozohriatej rúre pri 200 °C 10 minút.
- 2
Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode. Pridáme maslo, mlieko a vyšľaháme na kašu. Nakoniec do hotovej kaše pridáme wasabi.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu