Bravčová panenka na wasabi kaši

Mário Baumgartner a Igor Janiga
z Boutique Hotela pri Mlyne v Lozorne, 14. marca 2017
Bravčová panenka na wasabi kaši
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
35 minút
príprava
10 minút
na 200 °C

Suroviny

800 g
30 ml
Na zemiakovú kašu:
800 g
100 g
400 ml
15 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Naporciované bravčové panenky očistíme, osolíme, okoreníme, sprudka zatiahneme na rozpálenom oleji a pečieme v rozohriatej rúre pri 200 °C 10 minút.

  2. 2

    Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode. Pridáme maslo, mlieko a vyšľaháme na kašu. Nakoniec do hotovej kaše pridáme wasabi.

Diskusia k receptu

sara8
vyzerá to super!!! V jednoduchosti je krása.